Bent je de eigenaar

  Let op onderhoud is geen reparatie. Bij reparatie is werkplaats tarieven van toepassing. €55,-p/uur excl. Btw. Onderzoek kosten €49,-

  Stel je motor start niet of iets doet het niet, dan gaat onze monteur onderzoeken waar het aan ligt en de oorzaak ervan. Als de monteur de oorzaak heeft gevonden contacteert hij u alvorens hij begint met het uitvoeren van reparaties. Voor het uitvoeren van reparaties worden onze gebruikelijke werkplaats tarieven (exclusief onderzoekkosten) in rekening gebracht.

  Service en garantie voor een reparatie aan motoren
  Service en garantie staat bij ons met reparaties aan motoren voorop. Doordat wij een specialisatie (Japanse Motorfietsen) hebben zijn ook de kosten van reparaties laag. Naast de reparaties hebben wij een extra service ingesteld:

  De motor ophaalservice
  Wij kunnen dan uw motor ophalen voor reparatie. Deze service geldt binnen Amsterdam, Zaandam, Haarlem en daarbuiten. Woont u in een plaats als buiten Nord Holland? Ook dan komen wij u motor ophalen en terug brengen voor reparatie aan motoren. Wij staan voor u en uw motor klaar. Tevens verzorgen wij uw transport naar een andere bestemming zie ons prijs.

  Controleren voor elke rit

  Een korte controle-check van je motorfiets voor vertrek is een uitstekende gewoonte om je aan te leren. Zo kom je minder gauw voor verrassingen of erger te staan. Een handig ezelsbruggetje hierbij is het woord BRAVO.

  Dit zijn de belangrijkste onderdelen:

  • Banden
  • Remmen
  • Aandrijving
  • Verlichting
  • Oliepeil