‘Klanttevredenheid is onze voornaamste prioriteit’

Bent u zeer tevreden of juist niet, laat het ons weten!
Wij besteden veel aandacht aan kwaliteit. Toch kan het gebeuren dat er iets mis gaat en u niet tevreden bent over ons of de aangeboden service. Laat het ons weten, dan kunnen wij er iets aan doen.

Dien uw klacht schriftelijk of via de site in bij First Motors waarna deze wordt behandeld door de directie. Wij garanderen u een persoonlijke reactie binnen 24 uur.

Een betrouwbaar adres!
Ik heb in Amsterdam al heel wat monteurs gehad en ben helaas tot de conclusie gekomen dat de naïeve berijders van tweewielers in veel gevallen financieel en technisch worden opgelicht. Veel onderhoud wordt ook helaas vaak verricht door niet goed geschoolde jongeren en op een té haastige manier, want tijd is geld. Na mijn eerste onderhoudsbeurt bij First Motors had ik meteen al het idee dat de motor het beter naar zijn zin had. En waar ik voordien best wel vaak akkefietjes had of de motor opnieuw moest laten afstellen, daar blééf alles in topconditie. Ook merkte ik een verschil in attitude: veel monteurs willen je doen geloven dat er van alles en nog wat nodig is om je motor goed te laten rijden, maar een second opinion bij First Motors gaf een veel realistischer en goedkoper plaatje. Ik ben dus met First Motors eindelijk bij een betrouwbaar adres aangeland.

Gouden brommerchirurg team!
Afgelopen dinsdag ging ik met mijn zoon naar Firstmotors in Diemen voor een servicebeurt voor zijn brommer KYMCO. Bovendien startte hij niet meer.Vooraf werd er besproken dat er voordat er iets vervangen zou worden eerst overlegd zou worden om verrassingen achteraf te voorkomen.Bij de servicebeurt bleek dat de spanningswisselaar defect was. Een nieuwe was nodig maar niet direct voorradig. Om toch gebruik te maken van de brommer werd een ruil spanningswisselaar gemonteerd zodra de bestelde spanningswisselaar zou komen dan zou die nieuwe spanningswisselaar gemonteerd worden. Ik stond verbaasd over de wijze waarop de monteur Khallid sleutelde, nauwkeurig, netjes, niet gehaast en goed het gemonteerde weer controleren.

Ik noemde hem dan ook een brommerchirurg. Ik wou dat mijn auto zo’n behandeling kreeg als die voor een servicebeurt naar de garage moet. Wij zijn zeer tevreden over het Gouden Team Mounir, Khallid en Herman die hun uiterste best deden om ons zo goed mogelijk te helpen.In een woord een fantastische behandeling.

Wintertips!
Goed idee van die wintertips op de Home pagina (links). Ik heb ze vorig jaar ook gevolgd en had er in het voorjaar profijt van. Wist niet precies wat ik moest toevoegen aan de brandstof maar daar hebben ze bij First even mee geholpen. Fijne gasten daar.

Goude service!
Ze weten hier waar ze het over hebben en geven een goed advies. Doen wat ze zeggen en overleggen altijd voordat ze iets doen. 
Prettige lui die je een vertrouwd gevoel geven en waar ik graag weer terug kom.